De BVBA Gert Cardon is een jong en dynamisch bouwbedrijf, werd opgericht in 2000 en is gevestigd in Aalst (Oost-Vlaanderen). Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alle buitenverhardingen (zoals opritten, parkings, terrassen, wandelpaden enz…) met diverse materialen (klinkers, betondallen, asfalt, beton, siergrind, kasseien, platinnen, blauwe hardsteen, graniet, pallissaden,…). Onze vakbekwaamheid beperkt zich niet alleen tot buitenverhardingen want ook voor al uw betegelingswerken binnen zijn wij uw geschikte partner! Ook grond –en afbraakwerken behoren tot onze activiteiten.

Wij beschikken over een uitgebreid wagen –en machinepark en dit gecombineerd met onze kennis en ervaring (reeds meer dan 100.000 m²), maakt dat wij in staat zijn om zowel grote als kleine projecten op een professionele manier aan te pakken en tot een goed eind te brengen.

Wij werken zowel voor particulieren, bedrijven als overheidsinstellingen en wij zijn hoofdzakelijk actief in Oost-Vlaanderen en Brabant.

Het is ook zo dat wij werken met bekwaam en vakkundig personeel èn dat de bedrijfsleider (Gert Cardon) dagelijks meewerkt op de werf. Wij vinden het dan ook belangrijk om rechtstreeks contact te houden met onze klanten, strikte afspraken na te komen en de werkzaamheden goed op te volgen! Het is trouwens ook onze gewoonte om opgestarte werven zo snel mogelijk af te werken.

Wij blijven steeds op de hoogte van de nieuwste trends en werken met duurzame materialen. (zie tab realisaties)

Uiteraard zijn wij een geregistreerd bedrijf (belangrijk om BTW-tarief van 6% voor woningen van 5 jaar oud te kunnen/mogen hanteren) en garanderen wij u de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Wenst u een vrijblijvende en gedetailleerde offerte op maat, vul dan zeker onze contactbrief in!